Bush, Putin en Sharon bij God

God heeft de wereld nog eens bekeken, en besloten dat de mensen – ondanks Zijn Woord – er een ongelooflijke puinhoop van hebben gemaakt. Het was een aardig experiment, denkt God, maar toch tamelijk mislukt. Dus de stekker gaat er uit.
Omdat hij een barmhartige God is roept hij een paar wereldleiders bij zich, zodat ze hun volk voor kunnen lichten. Dan kunnen ze voordat het afgelopen is nog schoon schip maken en is tenminste hun ziel gered. Dus hij laat Bush, Putin en Sharon komen en zegt ze dat ze terug moeten gaan naar hun volk om dat voor te bereiden op het einde van de wereld.


Bush gaat naar zijn volk en zegt: ik heb goed nieuws en slecht nieuws. Het goede nieuws is dat God bestaat, het slechte dat de wereld vergaat.
Putin gaat terug naar zijn volk en zegt: ik heb alleen maar slecht nieuws. God bestaat en de wereld vergaat.
Sharon gaat terug naar zijn volk en zegt: ik heb alleen maar goed nieuws. God bestaat, en we hoeven de Westoever en de Gazastrook niet terug te geven aan de Palestijnen.

2 gedachten over “Bush, Putin en Sharon bij God

  1. Anja,

    Ik weet nog een “god-duivel” mop. Zou ik eigenlijk bij een draadje over bouwfraude moeten posten, maar goed, daar gaat ie:

    Bij plaatsing van mensen in de hel of hemel worden zo nu en dan fouten gemaakt, en dan is het een heel gedoe om dat weer in orde te krijgen.
    Dus wordt er tussen onze lieve heer en de duivel een bouw overeenkomst gesloten teneinde een brug te bouwen tussen de hel en de hemel.
    Bestekken worden gemaakt. Vanuit de hel wordt de ene helft van de brug gebouwd en vanuit de hel de andere helft.

    Na enige tijd staat er vanuit de hel een halve brug, maar vanuit de hemel is er nog geen spantje te zien …

    De duivel belt op: “Zeg shiny, waar blijft jou deel van het werk? Wij hebben ons deel helemaal klaar.”
    Antwoordt onze lieve heer: “Tsja, smokey, we hebben hier een groot probleem. We hebben de hele hemel afgezocht, maar hebben niet één aannemer kunnen vinden.”

    Mazzel & broge, Evert

  2. En wat zou Arafat zeggen? “Blaas jezelf nú op… morgen staat er een rij aan de hemelpoort?”

    En @ Evert: Hoog Max Tailleur- gehalte en daarom erg leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *