Raadsel

Normaal zwerft het bezoekersaantal op dit weblog zo tussen de 300 en de 400, met een dipje op de zaterdag, en af en toe een piekje wanneer iedereen zich even opwindt. (Ik heb een metertje dat ik op kan zoeken, erg leuk speeltje) Maar gisteren waren het er 1816. Wat nu? Vinden alle ambtenaren van de AIVD mij opeens een interessant onderzoeksobject vanwege mijn moslimkontakten? Is de Mossad op onderzoek? Heeft Leon de Winter een geheime fanclub die alle sites opzoekt waar zijn naam verschijnt? Of is mijn weblog ergens gepubliceerd? Wie lost dit raadsel op?

10 gedachten over “Raadsel

  1. @Miki, dat is de oplossing niet! Via Google kom je al veel langer op die zoekresultaten. De vraag is “waar komt de piek in de bezoeken aan de weblog van Anja op 15 juli vandaan?” Zelf had ik een piekje rond 5 juli omdat ik ooit wat geschreven heb over het “Coreflood”-virus en elders in de wereld mensen opeens wanhopig op zoek zijn naar een oplossing. Bij Anja is zo’n verklaring voor de piek van 15 juli niet zo snel te geven. Misschien weet Herman raad? Maar die is op vakantie.

  2. De grootste groep inloggers komt nog via de SP website, maar een grote tweede is allang Google. In mijn metertje kom ik ook de trefwoorden tegen die gebruikt worden, als ‘hoofddoekjes’ of ‘Cliteur’. Maar daar vind ik deze keer niets dat me een antwoord kan geven.

  3. Denk dat het wel meevalt Anja; mischien komt het door het zeer slechte weer en het onderwerp wat je schrijft. Niet een reden denk ik; om paranoia te gaan denken. Hoe meer zielen; hoe meer vreugde; zou ik maar zeggen. De AIVD zou zich beter met andere zaken moeten bezighouden.

  4. Anja, wat jij ook kan doen is een nedbasic opvragen, dat heb je in één minut gedaan en gratis. Vervolgens plaats je deze op je web-log, deze is beschermd.
    http://www.nedstatbasic.net/service/
    Dat heb ik ook gedaan en met één toets kan ik alle providers of ip adressen van mijn bezoekers lezen. Als ik ’s nachts enkele VS bezoekers heb gahad, dan zie ik dat meteen in een aantal spams in mijn e-mailbox. Zij zijn op zoek naar e-mails om zo via de spam geld te verdienen. Voor de rest kun je aan de webmaster vragen of hij die weblog van jou heeft aangemeld bij de internationale zoekmachines. Dat heb ik ook gedaan en heb soms spijt door te veel aan spam.

  5. Raadsel opgelost. Op HetNet, Werk&Opleiding staat een stukje over Seksisme op de werkvloer: wat te doen, en dat verwijst via ‘kneep in uw billen’ naar een oud stukje op mijn weblog over Lubbers. En daar kwamen dus duizend mensen op af…

  6. Ik blijf een button van NedStad een goede optie vinden, met alle statistieken, (landen en op de minut exacte tijdstip van je bezoeker). Het is echt niet ingewikkeld te plaatsen.

  7. Ik vind het zelf een raadsel dat ik op mijn homepage visite krijg van Justietie Den Haag op 31-12-2003 net voor het Nieuw Jaar ca 11.30uur Ik vraag me nog steeds af of ze mij wilde geluk wensen? Vandaar NedStad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *