Goddelijk weer

We dachten, we proberen het nog een keer. De laatste voorstelling van Innocensius op het Over het IJ Festival die we door het slechte weer hadden gemist. De hele dag mooi. Maar op weg naar het pontje achter het Centraal Station begon het al. Een dramatische zwarte lucht. Rukwinden. Gerommel. Bliksemflitsen. En toen een gigantische hoosbui.

zwarte lucht

Regen

Meer regen

Nog meer regen

Kleddernat gingen we toch de pont op.

Aan de overzijde had het drama al plaatsgevonden. Terwijl we onze buitenkant droogden en onze binnenkant nathielden konden Jef en Rogier vertellen hoe ze aan de opblaaskerk hadden gehangen om er voor te zorgen dat die niet in het IJ verdween. Alle aparatuur in het water. Geen kwestie van dat we nog een voorstelling zouden krijgen. Dus vermaakten we ons in het cafeetje, kind, vriendin en ik.

De Vader, de Zoon en H.Geest, nu werkeloos, maakten er ook maar het beste van.

Vader, Zoon en H.Geest

De Zoon

de Zoon

De zoon

De zoon

Restje festival

Terug naar huis.

Naar huis

naar huis 2

Op de pont

Toch een mooie avond.
De voorstelling speelt nog in den Bosch, op de Parade. Of het verstandig is dat ik het nog eens probeer, of dat er dan weer een donderbui komt van boven?

2 gedachten over “Goddelijk weer

  1. Mooie foto’s als herinnering aan een natte maar plezierige avond, ik ga met kind wel naar den Bosch als het niet regent!
    Anneke

Reacties zijn gesloten.