Vakantie

Vakantie is als je rustig kunt werken.
Vakantie is als je niet weg hoeft.
Maar nu ga ik toch echt een weekje doorbrengen zonder internet en dus zonder weblog.
Op dringend advies van het hoofd arbodienst hier in huis, Josephine, die vond dat ik te veel uren zat te tikken.
‘D’r armen werden er muizig van’, aldus Josephine, ‘en mensen met muizige armen daar heb je niks aan want die krijgen de blikjes niet meer open. Dus ik stuur haar een week weg. ‘
Aldus besloten.
De paradigmastrijd komt later.
Tot over een week.

3 gedachten over “Vakantie

  1. Zonder discussie komt er geen strijd van paradigma’s. Hooguit een monoloog of een deel 10. Wie wil jij voor die “strijd” trouwens uitnodigen? Ik denk; dat ik nu al voor de eer bedank.

  2. Te gek om je weblog te ontdenken via….via……tja internet.
    Val maar met de deur in huis…….heb wel trek in een humorvolle, daadkrachtige nieuwe feministische golf.
    De aandacht heeft (waarschijnlijk volkomen terecht) gelegen bij onze “zwarte” vrouwen. Kan maar moeilijk wennen aan dat woord, maar goed we zijn nu 1 zullen we maar zeggen. In je hele verhaal las ik over de stap om toch met voorrang vrouwen te benoemen in de beginfase wat ook op weerstand leidde. Dit is nu precies wat mannen dus weigeren in posities in het bedrijfsleven. Ik vind echt dat het wel weer tijd word om maar gewoon eens een paar dingen door te duwen. Met de internet technologie is dat zo gemakkelijk, ik kan zo een site neerzetten. Salarissen die nog steeds verschillen is toch te zot voor woorden, melden en boetes zou ik zeggen. En Quota in bestuursfuncties, zonder pardon. We moeten maar een beethe massa maken vind ik want we worden behoorlijk aan het lijntje gehouden. Per slot van rekening kregen wij 10 jaar geleden wettelijk ook allerlei sancties omdat we zogenaamd zelfstandig wilden zijn. Die prijs hebben we keihard zelf betaald. Het wordt tijd voor de nieuwe golf en dat is de mannen emoancipatie. Het lijkt mij dat wij daar dan nu eens de regels voor vastleggen en afdwingen via de wet. Pffffffffffffff nee leuk juist.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *