Nieuwe stelling

Ik sta weer met een nieuwe stelling op de SP website, waar mensen in discussie kunnen met de leden van de eerste en tweede kamer.
Dit is mijn stelling:

“Het lijkt ondertussen zo’n oud thema: hoe combineer je werk en zorg. Vroeger waren de christelijke partijen geen voorstander van ‘werkende vrouwen’, als die ook nog kinderen hadden. Nu wil het kabinet meer vrouwen de arbeidsmarkt op. Tegelijk wordt de kinderopvang weer behoorlijk afgebroken. Moet er niet weer eens wat ‘vrouwenactie’ komen? En met wat voor punten?”

Wie zich er mee wil bemoeien en lezen wil wat anderen daarover zeggen, ga effe langs. Daaro reageren graag, niet hiero, anders hou ik het niet meer bij.
(Voor wie nog niet zo digitaal is uitgevallen, als er iets roods in mijn tekst zit kun je daar op klikken en ben je zo waar je wezen moet)

4 gedachten over “Nieuwe stelling

  1. Anja,

    Waarom ga je niet lekker in gaza wonen, koop je er een huisje, en ga je vandaar uit werken?

    groeten,
    halima.

  2. Beste Halima,
    Ik ga niet in Gaza wonen omdat een groot gedeelte van mijn werk voor Gaza hier plaatsvindt, fondsenwerven, lezingen en lessen houden, kontakten leggen, mijn werk doen in de Eerste Kamer en lobbyen, enzovoorts. Behalve dat moet ik ook nog ergens mijn geld mee verdienen. Dat kan in Gaza niet. Dus werk ik het beste door hier te wonen en er vaak heen te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *