Retraite

Ik ben drie daagjes dobberen en bijkomen in iets met een sauna en een bubbelbad in Limburg. Laptopje gaat mee. Of het me daar gaat lukken, a. om het wereldnieuws te volgen, b. om daar gedachtes over te hebben en c. om die gedachtes via laptopje, kabeltjes, aansluitingen, wachtwoorden de wereld in te sturen weet ik niet.
We zullen zien.
Zo niet, dan tot zaterdag weer, wanneer ik in de Balie mee mag doen aan de inburgeringstest. Ik vrees dat ik ga zakken en er uit wordt gezet. Behalve natuurlijk als Verdonk daar geen geld voor heeft of achteraf tot de ontdekking komt dat verplichte inburgering niet eens legaal is.

5 gedachten over “Retraite

  1. Thermae 2000 ?!. Wat een toeval. Mijn vrouw en ik gaan daar a.s. vrijdag ook naar toe. Aanvankelijk waren we van plan een reisje naar Praag te doen, maar nadat we de rekeningen geteld hadden ( collegegeld en autorijles voor zoon, beugel voor dochter), leek het verstandiger dichter bij huis te blijven. Bezoek ook eens Maastricht, de moeite waard en tot slot, mag ik je een tip geven, uit eten in restaurant ’t Hegske in de Heggenstraat te Maastricht. Doen !

  2. Zomerreces, winterreces, pas geleden een weekendje op de veluwe, en nog veel meer, werken vanuit een heerlijke stoel in een volledig “climate controle” tweede kamer, nu weer drie dagen….Mag ik ook bij jullie komen werken?

  3. Pingback: file cabinets

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *