Probleempje

Aan de achterkant van dit weblog, of aan de binnenkant, hoe zeg je dat, is er van alles veranderd. Daar hebben de bezoekers in principe geen last van.

Een dingetje is wel veranderd. Voor wie wil reageren in het blokje hieronder, dat heet nu reactie in plaats van commentaar. Je reactie verschijnt even alsof het al op het weblog geplaatst is. Maar dat is het (nog) niet. Je reactie komt in ‘de wachtstand’ tot ik er naar heb gekeken en besloten of het wel of niet wordt doorgesluisd. Dat doe ik minimaal twee keer per dag, en soms vaker.

Misschien ten overvloede: je wordt geacht bij het reageren een e-mail adres te vermelden. Dat is verplicht, maar het wordt niet gepubliceerd op dit weblog en blijft voor anderen dus onzichtbaar. Ik gebruik dat wel eens als ik iemand uit wil leggen waarom een bijdrage niet wordt geplaatst, vooral als iemand nieuw is, want de veelplegers weten het ondertussen wel. Dan merk ik wel eens dat het een vals e-mailadres is. In dat geval gaat het dus vanzelf over.

Verder wil het nog niet met de foto’s. Hoe ik ook zoek in de gangen en krochten achter dit weblog, ik mis nog één deurtje. Dat komt vast wel goed als Peter en Herman zich er mee gaan bemoeien, de webmasters. Ik heb nog een smak foto’s van de Royaal Gebaar demo van dinsdag, foto’s van Nederland, niet kapot te krijgen van gisteren, nog een paar van de demonstratieve herdenking van de genocide op de Armeniërs, en vanavond neem ik waarschijnlijk alweer foto’s mee naar huis.
Peter? Herman? Help!

8 gedachten over “Probleempje

  1. Lukt het ook niet met upload? (twee optie van rechts in het WordPress menu) Daarna even het gegenereerde tekstje kopiëren en plakken bovenaan je artikel. Als dat niet lukt zal ‘Peter’ of ‘Herman’ er even naar moeten kijken.

  2. Nee, upload ken ik dromen. Normaal doe ik dat met mijn linkervoet. Maar het gegenereerde tekstje wordt afgewezen met een verwijzing naar een onderdeel van de handel hier waarvan ik niet wist dat ik die had of waar die moet zitten. Geheimzinnig hoor, wat je allemaal tegenkomt. Zoiets als in het hoofd van John Malkovich als je snapt wat ik bedoel.

  3. Ons Nederlands gaat er intussen ook niet op vooruit, hahaha.

    Tien jaar geleden hadden we niet kunnen denken dat er nog eens zulke surrealistische teksten uit onze pen zouden vloeien.

  4. Hahaha, ik kan me er wel iets bij voorstellen. 🙂 Als je me de foutmelding stuurt kan ik wel zeggen waar het probleem ligt, en misschien een tijdelijke workaround voor je verzinnen.

    Ik noemde ‘upload’ omdat ik dacht dat jullie met de oudere versie van WordPress toch wel de ImageManager plugin zouden hebben geinstalleerd, dat is iets gebruikersvriendelijker. Ik zal eens testen of er een prettige plaatjes plugin bestaat voor WordPress 1.5 (die draai je nu toch?), kun je aan Peter of Herman vragen of ze die plugin voor je installeren…

  5. Doet ut!
    Felix, in het hoofd van John Malkovich is een film, geen voorbeeld van vrouwelijke logica en ik weet ook niet wat dat is want volgens mij is logica gewoon logica en heeft geen balletjes of tietjes.
    Wouter, gij spreekt chinees.
    Maar het doet het dus weer.

  6. Dromen ken je, maar toch, … dromen kun je? (bijvoorbeeld van de handel waarvan je niet wist dat je ze had).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *