10 gedachten over “Genoeg is genoeg

  1. Ik heb het manifest gelezen en getekent om mijn steun te betuigen.
    Helaas kan ik er niet bij zijn de dag van de landelijke demonstratie, dit zal nog te vermoeiend voor me zijn.

  2. wordt deze aktie door de landelijke SP onderschreven?

    Anders ben ik toch tegen: zo worden de migranten en moslims weer in een aparte hoek geplaatst!

    PS een kleine cursus inzake het gebruik van ‘d’ of ’t’ in voltooide deelwoorden zou veel van jouw penvrienden van pas komen. Ik weet dat het niet belangrijk is al moet het ook jouw literaire ogen wel eens doen knipperen! Als je wilt wijd ik ze graag in, – in het “geheim van het kofschip.” ..)

  3. Gemak zat Hank:
    Voltood deelwoord verlengen. In het geval van Paula: “getekende” manifest dus getekend met een d.

    Hoi, Onno

  4. Goede morgen Onno,

    Klopt er zat een schrijffoutje in mijn tekst, kan gebeuren.
    Maar er veranderd ook zoveel tegenwoordig in het schrijven van onze eigen taal. Als je mijn zoon hoort hoe dat ze moeten oefenen met schrijven in het Nederlands op de basisschool dan denk je wel eens, ik moet weer een cursus volgen om mijn eigen taal te foutloos te kunnen schrijven. Er is zoveel veranderd sinds onze eigen basisschool-periode.
    En wat zijn er tegenwoordig een hoop nieuwe Nederlandse woorden bijgekomen waar ik nog nooit van gehoord heb.

    Goede morgen Hank Sassan,

    Je ziet ook ik heb dus nog problemen met de spelling van onze eigen Nederlandse taal. Ik ben er denk ik helemaal uit met die voltooide deelwoorden enzovoort.
    Ik schrijf gewoon zoals ik dat vroeger geleerd heb op school wat ik me nog herinner. Het word allemaal steeds moeilijker het schrijven van gewoon Nederlands.

    Tjé, waar al niet op gelet word tegenwoordig.
    Heb ik nu ook weer spelfouten gemaakt of niet?

    Heel veel groetjes, Paula

  5. Hallo Hank Sassan,

    Ik heb het manifest nog eens doorgelezen. Ik zie het juist als positief wat de werkgroep wil bereiken. Ze willen juist dat het kabinet ervoor zorgt dat alle burgers ook jijzelf zich prettig en veilig voelen in ons land. Dat we er voor elkaar zijn.
    Ik lees alleen in het manifest dat het kabinet ervoor zorgt dat er misbruik gemaakt word van de situatie. Met het manisfest vallen ze juist het kabinet aan en niet de burgers.
    Ik lees in het manifest dat het kabinet maatregelen treffen tegen de migranten en moslims waar wij als burgers het niet mee eens zijn. Volgens mij protesteerd de werkgroep tegen het beleid van het kabinet. En pakt de werkgroep: Het Landelijk Comité ‘Genoeg is genoeg’dus juist het slechte beleid van het kabinet aan.
    Ik hoop dat ik duidelijk ben geweest in mijn uitleg, maar ik zie het dus als positief.
    Het zou fantastisch zijn als we kunnen bereiken dat het kabinet merkt dat we het met zijn allen als burgers niet eens zijn met het beleid dat ze hebben tegen de migranten en de moslims.
    Ik ben van mening dat het kabinet verkeerd bezig is en juist angst kweekt terwijl ze zoals de werkgroep ook beschrijft er juist voor moeten zorgen dat de mensen bijeen blijven en dat we een bestuur nodig hebben die er is voor iedereen.

    Heel veel groetjes van Paula

  6. Paula je schrijft: “Ik lees in het manifest dat het kabinet maatregelen treffen tegen de migranten en moslims waar wij als burgers het niet mee eens zijn.”

    Dat bedoelde ik Paula: je maakt onderscheid tussen M&M en Burgers.

    Groetjes terug hoor, hopelijk voel je al weer wat beter!

    Hank

  7. Beste Paula,
    Je hebt het heel goed verwoord, we zijn je dankbaar vanuit het comité G=G. Dank hiervoor Amal

  8. Beste Hank Sasan,

    Mijn herstel gaat steeds beter na de zware hartoperatie die ik gehad heb. Iedere dag een stapje vooruit.

    Maar terug naar het manifest, ik maak geen onderscheid tussen migranten en moslims. Dat doet dus het kabinet onze regering wel.
    Voor mij is ieder mens gelijk. Ik als mens ben tegen het beleid van dit kabinet.

    Want Hank ik schreef ook in mijn reactie 6.: Ik ben van mening dat het kabinet angst kweekt terwijl ze zoals de werkgroep ook beschrijft er juist voor moeten zorgen dat de mensen bijeen blijven en dat we een bestuur nodig hebben die er is voor iedereen.

    Heel veel groetjes van Paula

  9. 8. Beste Amal Bensalah,
    Graag gedaan ik wilde heel graag laten weten waarom ik het manifest steun. Ik ben verheugd te lezen dat ik het goed verwoord heb.

    Heel veel groetjes van Paula

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *