KORT

KORT vandaag:
Benefietconcert voor Palestijnse boeren
Reza Aslan in SEN

KORT is de nieuwe rubriek voor korte berichten, bijeenkomsten, verwijzingen, aanbevelingen. Het is bedoeld als service, niet als discussiebijdrage. Commentaren worden alleen bij uitzondering geplaatst.

Benefietconcert Palestina Vrij, wordt 30 september georganiseerd in de Amstelkerk in Amsterdam. Doel: geld inzamelen voor de Palestijnse boeren die slachtoffer zijn van Israel’s bouw van de apartheidsmuur in bezet gebied – de Westelijke Jordaanoever. Meer info: www.palestina-komitee.nl

In het laatste nummer van SEN, het nieuwe, gekleurde vrouwenblad, een mooi interview met Reza Aslan, godsdienstgeleerde en schrijver van Geen god dan God. “Islam gaat veranderen, het is niet tegen te houden. Het is een natuurlijk en onvermijdelijk historisch proces. Islam gaat zich verzoeken met de moderne wereld”. Wie een abonnement neemt op SEN krijgt het boek cadeau. Aanbevolen. In de kiosk. Of naar www.SENMAGAZINE. com.