Dagboek 29 januari 2006

Palestina houd me zo bezig, dat er veel andere zaken even zijn blijven liggen. Leukere onderwerpen. Een stapel knipsels. Een reportage over de studiedag over Islam en vrouwen, met foto’s, komt nog.
Ik ga nu op weg naar Hoek van Holland, voor een discussie over racisme en migrantenpolitiek, op het Grenzeloze Winterweekend onder de titel Links terug in de aanval!
Ook dat zal wel een reportage worden, camera gaat mee.
Tot gauw.

6 gedachten over “Dagboek 29 januari 2006

  1. Hoi Anja,

    Ik ben een nieuwe bezoeker van je site. De onderwerpen spreken me erg aan dus ik breng nu bijna dagelijks een bezoek om wat te lezen, want er staat wel het een en ander op.
    Wat ik nog wel mis, is een agenda. Ik -ik denk velen met mij-zouden het heel mooi vinden als je in een soort van agenda aangeeft wat er allemaal speelt aan debaten, lezingen, saenkomsten etc. Ik vind het wel jammer dat ik meestal achteraf lees dat er een interessante lezing of debat is geweest.
    Mocht het wel bestaan en heb ik er overheen ” gekeken” dan hoor ik dat graag.
    Alvast bedankt en ga zo door,..je doet goed werk!

    Groet,
    Hourria

  2. Hallo Horria, ik doe regelmatig een kleine agenda op mijn weblog onder de titel KORT. Maar het is veel werk en ik heb er niet altijd tijd voor. Meestal staan de aankondigingen van de lezingen en debatten waar ik naar toe ga wel al eerder een keer in de KORT rubriek. Ramadan en Aboe Jahjah bijvoorbeeld had ik twee keer aangekondigd!

  3. Lydia, over Hoek van Holland heb ik het boven. Fadoua vroeg trouwens naar je adres om je een boek te sturen. Stuur mij dat even, ik zal het uiteraard niet op het weblog zetten.

  4. Oh, wat geweldig! Faouda, héél erg hartelijk dank. Wat lief. Ik zal alles even doorgeven, hoor. Ik ben er een beetje beduusd van… zo fijn.

    Reuze bedankt!! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *