Dagboek 1 februari 2006

Frustratie frustratie frustratie. Mist in Zurich. Vliegtuig gecancelled. Bellen met Gaza. Gaza niet bereikbaar. Helma bellen. Die heeft Gaza wel bereikt, dat ik een vliegtuig later kom. Anders staat de taxi voor niks op me te wachten. Dat net geregeld. Nieuw bericht, dat nieuwe vliegtuig heeft twee uur vertraging. Weer bellen. Nu is het de vraag of ik de grens met Gaza haal voor acht uur als het dicht gaat. Joes gaat bellen. De opperpief die daarover beslist is er niet. Over 15 minuten gaat mijn vliegtuig. Zeggen ze. Dus misschien wordt het overnachten in Jeruzalem, en dan morgenochtend naar Gaza.
Dit is een automaat-internet-ding op vliegveld Zurich waar ik munten in moet gooien. Bijna op.
Helaas, Leo, je hebt dat dingie prachtig geinstalleerd maar de simkaart is hier niet geldig.
Tot morgen, allemaal.

3 gedachten over “Dagboek 1 februari 2006

  1. hai anja,

    weet dat je t druk zult hebben komende dagen, maar mocht je tijd voor een kop koffie hebben, in jeruslam, tel aviv, ramallah of iets anders:-) let me know

    naeeda

    o,ja mocht je tijd hebben om langs qalandia te gaan, ongeloofelijk wat een nog grotere hel dat is geworden! ik ben er om de twee weken en begrijp nog steeds niet hoe t mogelijk is dat iedere keer dat ik er ben, de ‘open ruimte’ nog meer is ingekrompen dan de keer ervoor.

    be safe

  2. Beste Anja,
    Ben in spanning en benieuwd. Hoop op een goeie tijd in Gaza voor jou en je medegroepers. En voor veel goeds voor de trainers daar en de gehandicapten.
    Zie je verslag tegemoet! Joke Benz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *