Soep

Ah, heerlijk. Even geen politiek, geen problemen, geen eerste kamer, geen conflicten en brandhaarden. Muziek! Nieuwe voorstelling van Kim Soepnel en haar band, genaamd Soep. Liedjes over moeders, het songfestival, werksters, liefde en de aaibaarheid van een kameel. Teksten van Achterberg, Tellegen en haarzelf. Poezie met ballen. Roy Bakker, Ralph de Rijke en Robert van der Hoop speelden op contrabas, sax, mandoline, drums, fietspomp, fietsbel, bezem en blote voeten.

Aanstekelijk. Mooie liedjes, Kim wordt steeds meer zichzelf met een verder uitbreidend arsenaal.
Keeshond Kees zonder wie er niet gespeeld kan worden was er ook weer.

En daarna, als supporting act konden we even helemaal uit ons dak met het Volksoperahuis met Jeff Hofmeister en Kees Scholten, met liedjes over liefde en dood en een van mijn favorieten, het allerkortste gebed ever: Hup, God! Het bleef daarna nog lang onrustig in de stad.

Ze spelen nog tot en met zaterdag 3 juni, in dat bijna geheime café annex theater: De Roode Bioscoop op het Haarlemmerplein in Amsterdam. Reserveren 020-6227005

Eén gedachte over “Soep

  1. lees dit veel te laat, maar toch bedankt. hou me aanbevolen voor meer van dergelijke tips, want in den haag weten we niets van zulke optredens!
    groet, fineke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *