7 gedachten over “Geef

  1. Hoi Anja,

    Ik heb net je nota het beloofde/beroofde land bestudeerd. Mag ik een suggestie doen? Ik vind dat die landelijk verspreid zou moeten worden, hetzij in de vorm van een SP-brochure., hetzij in een themanummer van Spanning. Ik weet dat daar veel behoefte aan is. Wel meen ik dat er nog een stevige redactrieslag overheen moet.
    Mvg,

  2. Hartelijk dank voor je suggestie, Jan, maar op dit weblog heb ik al vermeld dat de SP er een boekje van maakt en uiteraard wordt het dan ook nog een keer geredigeerd.

  3. @ Willem S, die nota is niet op internet te vinden en kost 3 euro (‘rentmeester’ = zakken vullen? waar blijft de belangeloze naastenliefde?). Ik citeer wel uit een toelichting op:
    http://www.sgp.nl/Page/sp7/ml1/from_sp_id=47/nctrue/system_id=949/so_id=123/Index.html

    ‘Uiteindelijk zal God echter op Zijn wijze de nog openstaande landbeloften vervullen. Dat zal gepaard gaan met een geestelijk herstel van het Joodse volk. Het Nieuwe Testament laat duidelijk zien dat Jood en heiden één zullen worden in Christus. Dat geldt ook gelovigen uit het Palestijnse volk. Van die onderlinge vrede en verbroedering zal ook op aarde iets zichtbaar worden.’

    Nou nou, dat schiet lekker op met die ‘vrede en verbroedering’.

  4. Islamic Relief Nederland presents:

    Benefiet ‘’RE-BUILD LIBANON’’ 17 september 2006 met o.a ZAIN BHIKHA !!

    De oorlog in Libanon zal velen van jullie niet zijn ontgaan. De bombardementen op Libanon hebben grote schade aangericht in het land. Duizenden onschuldige burgers, waaronder veel kinderen, zijn het slachtoffer geworden. Er zijn ongeveer 1000 doden gevallen en meer dan 3200 mensen zijn gewonden geraakt. Het gevolg hiervan is een humanitaire crisis.

    Islamic Relief is vrij snel in actie gekomen, en heeft terplekke noodhulp geboden aan de slachtoffers.
    De bombardementen zijn opgehouden, maar het leed is nog niet geleden. Libanon zal weer opgebouwd moeten gaan worden, en dat kunnen de slachtoffers niet alleen doen. Daarbij hebben zij onze hulp hard nodig.

    Islamic Relief Nederland zal 17 september 2006 een benefiet organiseren voor de slachtoffers van Libanon. Hiermee willen wij iedereen in Nederland in de gelegenheid stellen, om een bijdrage te leveren. Speciaal voor dit benefiet is de beroemde Anasheed zanger Zain Bikha naar Nederland gekomen om een optreden te geven. Daarnaast zijn er ook optredens van het Rotterdamse kinderkoor Al Wahda, en andere artiesten.

    Voor meer informatie over dit benefiet: lees verder op
    http://www.Islamic-Relief.nl/benefiet

    Of bel Islamic Relief Nederland:
    Tel: 020-6160022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *