Dagboek 30 augustus 2006

060829nio-008.jpg

We zijn weer begonnen. Gisteren in Utrecht met de fractie bijeen. Het verkiezingsprogramma ligt in concept klaar om in de partijraad geamendeerd te worden. Tiny en Ronald hebben hard gewerkt aan de eindversie. Besproken hoe de kandidatenlijst voor de Tweede Kamer er uit gaat zien. Wordt nog niet bekend gemaakt. Maar veel nieuw en jong talent.

060829nio-031.jpg

060829nio-027.jpg

060829nio-021.jpg

060829nio-006.jpg

Door naar Hilversum, voor een live interview over Gaza voor de Nederlands Islamitische Omroep. Te gast samen met Youssef Mahmoud van de Palestijnse Raad. We waren het erg eens, en konden elkaar makkelijk aanvullen. Een column door Aziz, sorry, Aziz, ik heb je achternaam niet genoteerd. Een opgenomen interview met Maurits Berger, over zin en onzin over de sharia. Ik krijg het bandje nog, want wat hij zei was interessant. Zoals wel vaker was het nagesprek met de ploeg van het NIO levendiger dan het interview zelf. Weer eens chaos bij de treinen, dus kind moeten bellen dat ik te laat zou komen voor de afspraak in zijn nieuwe huis. Daar vistte hij weer eens mijn laptop voor me uit de virussen, zodat die mee kan naar Cairo. En namen we tijdens het eten het leven door.

Nu het seizoen weer is begonnen een waslijst aan dingen die ik moet doen. En ik moet mijn lezing voor Cairo nog afmaken.
Ik wil vakantie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *