Dagboek 29 oktober 2006

Heb nog een paar onderwerpjes liggen waar ik graag aandacht aan wil besteden, de nog verdergaande verrechtsing in Israel bijvoorbeeld, en de jonge kut-Marokkaan (eigen woorden) die misschien het jongste parlementslid gaat worden, en de zinnige woorden die Bram Grandia heeft geschreven over de vraag of we de manier waarop Nederland met vluchtelingen omgaat mogen vergelijken met wat er destijds met de joden gebeurde.
Hang on. Ik moet nu eerst de hort op omdat ik straks moet spreken op de conferentie over oorlog en vrede. Waarover ongetwijfeld ook een verlag.

4 gedachten over “Dagboek 29 oktober 2006

  1. Dag Anja,

    Het spijt mij heel erg dat ik aan de Tribune zit te werken, terwijl ik natuurlijk veel liever bij julie had willen zijn! Enfin, iedereen draagt zijn steentje bij aan een beter Nederland en daarom wil je niet onthouden wat Mark Rutte (VVD-lijsttrekker) zei bij de evaluatie van het lijsttrekkersdebat op Radio een vanmiddag. Hij raadde iedereen die een LINKS KABINET wil aan, op JAN MARIJNISSEN te stemmen. Want niet alleen Bos maar ook Balkenende sprak weer eens met meel in de mond en hij liet zich niet uit over met wie hij na 22 november verder wil…
    Dus ja, ik steun Rutte: wilt u een verder afbraak van de zorg, het onderwijs, van het uitzetten van vluchtelingen en noem maar op: stem dan vooral geen CDA maar VVD! En vindt u dat geen goed idee, stem dan NU SP! Want met Wouter Bos mag de domme kiezer eveneens tot 22 november afwachten waar hij/zij eindigt! Wat een een arrogante kl…. zijn die zogenaamde leiders van dit land. Straf ze alsjeblieft af op 22 november!

  2. Ik vraag mij soms ook wel af waarom de SP beter zaken zou kunnen doen met CDA/PvdA als VVD.
    In sommige gemeente kan de SP best met de VVD overweg. De personen zijn natuurlijk ook belangrijk

  3. verregaande verrechtsing in Israel? israel was al zo rechts, kan niet rechtser. Het verschil met Lieberman is dat hij openlijk zegt, wat ze allemaal denken.Niks geen verrechtsing, alleen maar meer duidelijkheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *