Dagboek 30 november 2006

Groeten uit Brussel! Het heet wel werk, twee keer een paneldiscussie over Palestina, maar we doen lekker alsof het vakantie is. Garnalenkroketjes, kaaskroketjes en een groot glas Leffe Blond, wat wil een mens nog meer. In kamer Saigon in mijn themahotel zag ik op de tv dat in Den Haag behalve politici ook nog trams ontsporen. Erg zeg, voor jullie.

De eerste discussie ging prima. Behoorlijk grote zaal vol. Voorzitter Ludo vroeg me of ik gebald wilde spreken. Ik spreek altijd gebald. Ook vond ik het wel leuk toen hij het had over de boeken die ik had gepleegd. Bij ons plegen ze alleen moorden.

De foto’s krijg ik er staande in de hotelobby niet op, mijn modumpje heeft er geen zin in. Dus er komt meer. Als ik terug ben wordt het weer serieus.

8 gedachten over “Dagboek 30 november 2006

  1. CLIFFHANGER

    De laatste aflevering van de soapserie “Liberal Towers” eindigde met: Mark dreigt op te stappen en Rita geeft toe.

    Zal in de volgende aflevering blijken dat Rita, die tandenknarsend heeft ingebonden, langs een andere, slinkse weg toch toe zal slaan en Mark alsnog uitschakelen? En zal ze haar hulpje Kay de laan uitsturen?

    Jullie kunnen dit te weten komen in de volgende aflevering die binnenkort uitkomt!

  2. Anja,

    Pleeg je niet, bij wijze van spreken, als een moordwijf, je boeken ballen te geven? (Zo past alles toch nog in elkaar). 🙂

  3. Sommige van mijn beste vrienden hebben ballen, Olav, en ik hou daarom niet minder van ze, maar je moet toch toegeven dat het het kwetsbaarste en minst elegante deel van s’mans anatomie is. Dus mijn boeken ballen geven; die zijn niet eens geschikt als boekenlegger.

  4. @ Anja (4):

    Ja, ik geeft zonder meer toe dat de ballen het kwetsbaarste deel van ’s mans anatomie vormen. Maar het minst elegant? Dat is toch meer een kwestie van smaak, denk ik. (Dit moet niet ál te letterlijk moet opgevat!).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *