Dagboek 16 december 2006

061215herman.jpg

Niet sjiek om je al te veel op de borst te kloppen als partij, natuurlijk. Maar ja. Moet toch even. Drie van de vier publieksprijzen voor de best website van een politieke partij, en de beste weblog, en nog iets het beste, gingen wederom naar de SP.

Joepie voor Herman Beekers, die dat van achter de schermen zo goed doet. Zie Herman hierboven, bij de prijsuitreiking. Jullie weten niet hoe vaak Herman mij uit de weblogsoep heeft gevist. Hier.

En dan is ons Jan ook verkozen als de beste politicus door EenVandaag. Ook joepie voor Jan.

Vandaag kan ik iedereen weer eens feliciteren want er is partijraad in Utrecht. En daar gaan we meteen weer aan het werk. Zoals Marijnissen zei: onze zorg is niet voor deze verkiezing maar altijd voor die erna.

6 gedachten over “Dagboek 16 december 2006

  1. Het was weer een vruchtbare dag. Plaats je je andere foto’s hier ook, Anja? En mag ik er dan een paar lenen voor onze site ijsselstein.sp.nl?
    Alvast bedankt!

    Jan

  2. Niet alleen niet chic om de loftrompet over jezelf af te steken, maar ook nog ’s erg onhandig als op dezelfde dag SP-ers worden genageld die jarenlang hun zakken hebben gevuld dankzij het sociale systeem.

  3. Kom op, Anne, niet zo flauw doen. De SP heeft genoeg dingen om trots op te zijn, en om te vieren. Dat Jan zo in de prijzen is gevallen is iets om heel blij mee te zijn, en trots, want dat is ook mooi. Het is het resultaat van veel hard werk van een aantal enthousiaste en creatieve mensen die allemaal bijdragen aan iets waar ze in geloven.

    De verhalen over de Amsterdamse SP’ers vallen daar inderdaad niet onder, die zijn schandalig en genant, en dat soort dingen moeten we inderdaad zo snel mogelijk aanpakken en oplossen. Maar dat maakt niet meteen de hele SP verdacht. De SP als partij is buitengewoon correct en zorgvuldig met geld, daar waakt onze penningmeester Marga van Broekhoven bijna strenger over dan de rijksinstanties.

  4. Ik zou niet weten waarom het “niet chic” is op een SP-weblog de SP-loftrompet te steken. Ik zou uberhaupt niet weten waarom een partij of een persoon zichzelf niet mag feliciteren met behaald succes. Wat een zuinig en zuur gedoe van Anne. Van harte gefeliciteerd!

    Geen enkele partij heeft louter heiligen aan boord.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *