Dagboek 26 maart 2007

Dankzij mijn ongoing romance met Ikea kwam het er niet van. Maar ik heb wel een geweldige kast, waar twee aardige mannen de hele middag aan gewerkt hebben. Alles schuift en glijdt en scharniert zoals het moet, en als het moet kan ik er met mijn kleren erbij zelf in gaan wonen.
Morgen weer een stuk.

5 gedachten over “Dagboek 26 maart 2007

  1. Heerlijk he, zo’n grote kast? Staat op mijn verlanglijstje als ik ga verhuizen…. geniet ervan. Aai voor de katten en welterusten. Morgen is het dinsdag…. naar de Eerste Kamer? Fijne werkdag.

  2. Over seksisme: het zijn altijd 2 aardige mannen die op een middag een kast in elkaar zetten. Doe zelf eens een screw-driver pakken Anja.

  3. De tijd dat ik moest bewijzen dat ik alles kan wat mannen ook kunnen om te laten zien dat ik echt geemancipeerd ben ligt heel ver achter me, Evert. Ik heb overigens een bed en een stoel zelf in elkaar geschroefd, jawel, maar deze kast is berucht, en mijn mannetjesvrienden zouden er ook niet aan hoeven te beginnen. Er is een speciale montagedienst voor, en er staan twee beren van mannen al te zuchten en te zweten als ze de loeizware glazen deuren in de rails moeten zetten.
    Dus daar begin ik niet eens aan.

    PS zo’n ding heet trouwens een schroevendraaier, Evert.

  4. Nee, maar daar sluit ik wel mee aan bij de soap cultuur die in het Engels is en ik zou niet weten hoe je dat lekker in het Nederlands kunt vertalen. Waarom een schroevendraaier nu ook al in het Engels moet ontgaat me, want dat is gewoon een schroevendraaier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *