Nog eens de spelregels

Voor nieuwkomers, die hier de weg nog niet weten.

Dit weblog is geen open forum, naar mijn persoonlijke domein. Om vele redenen behoud ik me het recht voor te modereren en te selecteren: om bagger en onzin te weren, om eindeloze herhalingen te voorkomen, om niet misbruikt te worden door lieden die mijn weblog graag voor eigen doeleinden in willen zetten, om me niet te vervelen, om onderling gebabbel te voorkomen, en om het, kortom, hier nog interessant te houden.

Wie hier reageert blijft in de wachtstand tot ik besloten heb het al of niet te plaatsen. Minimaal twee keer per dag bekijk ik de inzendingen. Wie op mij overkomt als te goeder trouw, en de mogelijke bijdrage heeft voorzien van een geldig email-adres (dat is verplicht) krijgt over het algemeen een reactie van mij als ik iets niet plaats.

De spelregels die ik hanteer staan hier.
En voor wie meer wil weten over mijn overwegingen om het zo te doen en niet anders, zie hier.

Overigens is dit een huishoudelijke mededeling, en geen discussiestuk.