Nederlandse moslims en de staat

080117slotervaart-086.jpg

Wat, willen alle Nederlandse moslims van Nederland een islamitische staat maken? En wordt de sharia dan ingevoerd? Lees het geestige artikel van Noureddine Steenvoorden op Wij Blijven Hier. Hier.

Eén gedachte over “Nederlandse moslims en de staat

  1. Nederland moet een staat/land zijn waar iedereen de vrijheid heeft om te geloven of een levensovertuiging te hebben. Maar van de subsidiering van geloven moeten we af. Want er worden aleen heersende geloven gesubsidieert.
    Enkel geld om er voor te zorgen dan zonder zorgen kunt geloven en ook een mening mag hebben zonderen te kwetsen of te beperken.

    “Sterker nog: er is hier meer rechtvaardigheid dan in menig islamitisch land en aangezien een van de belangrijkste doeleinden van de shari’ah rechtvaardigheid is, is Nederland eigenlijk al islamitisch. Dit is een mooi argument (en houdt deze moslims zoet en hun geweten schoon).”

    En een christen komt met de zelfde redenatie uit op dat Nederland een christelijk land is.
    Dit is weer zo’n domme menselijke gedachte, zo gericht op de eigen groep. Mensen moeten zich niet zo beperken in gedachten
    maar zo is denk ik de mens gewoonlijk ingesteld. Je moet het ontgroeien en je richten op de vraag ‘wat is rechtvaardigheid?’.
    Dus puur op de inhoud, dan kom je, of je nou moslim, christen, niet gelovig, etc (afgezien van wat extreme figuren) bent, op het zelfde uit.
    Op die manier kom je verder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *