Terug

Terug. Eerste dingen eerst: de poezen tellen. Zijn er nog steeds twee. Bruine boterham met kaas. Ze kunnen je verwennen met buffetten en exotisch eten, maar nergens hebben ze echt bruin brood en echte kaas. Dutje vanwege de gemiste slaap vanwege de nachtvlucht. Word wakker en zie boven het balkon zwermen vogels die vanuit het zuiden terug zijn gekomen. Even desorientatie. Ben niet alleen de tijd kwijt (vijf uur verschil met Punta Cana waar ik vandaan kom) maar ook het jaargetijde is zoek. Maak begin met de stapels kranten. Dan weet je weer snel genoeg hoe laat het hier is.
Morgen weer serieus.

8 gedachten over “Terug

  1. welkom terug.
    Blij dat je lekker geluierd hebt [Punta Cana??], dat is je van harte gegund. Ik heb zelf wat mee moeten denken en lezen zonder je bewegwijzering. maar, hier ook veel zon gehad.

  2. welcome back in Holland !!

    we’re looking forward to your new stories and information (not the holiday ones! )

  3. Welkom thuis. Je hebt een zonnetje meegenomen! πŸ™‚ Waren Josephine en Kobus niet heel erg boos dat je weer zo lang bent weggeweest? πŸ™‚

  4. Mijn vroegere poes Saartje was altijd een paar dagen beledigd en zat dan demonstratief met d’r kont naar me toe me te negeren, tot ze vergat dat ze boos op me was. Maar Kobus komt niet eens op het idee, hij komt helemaal nooit op een idee trouwens, en Josephine denkt alleen maar: nog meer brokjes, joepie. Ze moeten wel heel erg hard spinnen en ’s nachts over me heen klimmen en naar mijn hoofd kijken om zeker te weten dat het echt waar is, en het is moeilijk slapen met dat geknetter om je heen en die snorharen in je gezicht. Maar ja, dat had ik verdiend.

  5. En er is nauwelijks iets te bedenken dat heerlijker is dan het gesnor en geknetter van twee katten die dolblij zijn dat je er weer bent. Mijn Poekje kon ook zeer beledigd doen. De katers waren stuk voor stuk grote sufferds en lieverds. Die vergaven je gelijk, zodra je aandacht gaf. Maar poes Poek…. hihihi. En dat geklauter gaat snel over, hoor. Ook katten zijn zeer gesteld op hun rust. πŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *