Ons werk in Gaza

111nccr-2.jpg

Ondanks alles gaat het NCCR, de organisatie voor gehandicapten in Gaza die wij, Stichting Kifaia, ondersteunen, door met hun werk. Een van de problemen die er bij zijn gekomen door de blokkade, is dat de mensen het geld niet meer hebben om noodzakelijke dingen te kopen als pampers voor gehandicapten die door verlamming incontinent zijn. ICCO, een van de zeer betrokken Nederlandse donororganisaties (naast Kinderpostzegels en het Liliane Fonds, en wij) heeft noodgeld gestuurd.

Afgelopen week konden een flink aantal mensen de hulpmiddelen ophalen waar ze weer even mee vooruit kunnen. Hierbij de foto’s die uit Gaza zijn opgestuurd.

111nccr-6.jpg

111nccr-1.jpg

111nccr-4.jpg

111nccr-5.jpg

Het gironummer van Stichting Kifaia is overigens 8207589, ten name van Stichting Kifaia Amsterdam. En nog eens gezegd: wij zorgen er voor dat dat geld ter plekke aankomt. Het wordt besteed aan de zorg voor de gehandicapten en hun families, en aan de bescheiden salarissen van de ongeveer vijftig mensen die voor het NCCR werken – en daarmee wordt een heel netwerk van mensen in leven gehouden. Meer dan ooit nodig!

111nccr-7.jpg

111nccr-8.jpg

3 gedachten over “Ons werk in Gaza

  1. Anja, regelmatig wijs ik vrienden en bekenden op het werk van Kifaia.
    Als zij op’t internet op zoek gaan,voor meer informatie, treffen zij daar: LAATSTE NIEUWS 12 AUGUSTUS 2006 aan.
    Zij vragen mij dan of ik er zeker van ben dat Stichting Kifaia nog bestaat?
    Niet iedereen weet dat er ook op je weblog informatie over het werk van Kifaia te vinden is.
    Is het misschien een idee om de informatie die je hier geeft ook te plaatsen op Stichting Kifaia?
    Gr. Gerrie

  2. Je hebt gelijk Gerrie, we zijn al heel lang bezig met het vernieuwen van de website. Ik zal je niet vermoeien met de interne en externe strubbelingen. Het moet er nu inderdaad heel gauw van komen.

  3. Gisteravond was Conny Mus, via de sateliet vanuit Israel, in “de Leugen regeert”
    Hij vertelde dat de vereniging van internationale journalisten geprotesteerd hebben bij Israel, dat zij niet naar Gaza mogen. Hij sprak ook over een humanitaire ramp. Ik hoop dat veel mensen het gezien hebben

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *