7 gedachten over “Meer foto’s demonstratie

  1. hele mooie fotos…. laat zien de gevoelens die de mensen hadden… ik moest gewoon huilen… vooral van alle lichtjes ong 400 die representeren de mensen die omgekomen zijn… vermoord.
    ik moet huilen van de onmacht en de ongeloof dat mensen in ons regering nog steeds niet inzien hoe erg dit is…

  2. Beste Melissa,

    de mensen uit “onze” regering zien heel goed in hoe erg het is. Maar als ze dat kenbaar maken, moeten ze toegeven dat zelf van A tot Z fout zijn. Toegeven = de waarheid. En de waarheid is wat het zionisme de wereld wil ontnemen. De hele wereld is langzaam vermoord door het zionisme, nadat ze dit zelf toelieten. Ik zeg vermoord. De wereld is dood. De wereld slaapt niet. Want een slapende kun je wakker maken. En iemand die wakker wordt en met een situatie als deze wordt geconfronteerd zal snel klaarwakker zijn en reageren, zoals de natuur van de mensen geschapen is, door Allaah. Dit is niet het geval met de huidige situatie van de wereld.

  3. Weer een prachtige impressie van de manifestatie en demonstratie, Anja.
    (Oef! Daar schrik ik wel van, zo’n scherpe close-up, en dat nog welk ongeschoren…:)).

  4. Gezichts uitdrukkingen/uiterlijke kenmerken van mensen op de fotos zeggen veel. Dus zijn er geen woorden voor nodig om dat te beschrijven. Mooie fotos!!

  5. Mascha ALLAH dank u wel voor de prachtige foto’s waren er maar meer mensen als u in deze wereld. Moge god u zegenen

  6. Beste Anja,

    Ik was niet in Nederland toen er gedemonstreerd werd. Een vriend stuurde me de foto’s door. Ben geraakt door de indringende portretten. Dank daarvoor!

    Vorig jaar stond in El Haaretz een interview met de Israelische historicus Shlomo Sand over zijn boek waarin hij alle door het zionisme gekoesterde historische mythes een voor een doorprikt teneinde bij de stelling te komen dat deze exclusieve staat voor tegenwoordige joden de belangrijkste dreiging vormt. Maar ook dat de Palestijnen een van de weeromstuit geconstrueerde “invention of tradition” vormen. Ze hebben dezelfde, mogelijke ‘meer joodse’ roots dan alle bewoners van de regio. Enfin wie is geen mengelmoes? Voor een snelle impressie van zijn inzichten:

    http://www.haaretz.com/hasen/spages/966952.html

    Met vriendelijke groet,
    Gied ten Berge (oud medewerker IKVPaxChristi)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *