De nieuwe website van Kifaia doet het!

Yessss!!!!

De nieuwe website van Stichting Kifaia is de lucht in!

www.kifaia.nl Hier.

Met hulde voor Marieke Heydeman en Jeffery Hottleuf die er hard aan hebben gewerkt, en dank aan Armin Meulenbelt, die de vorige website had gemaakt – waar we lang plezier van hebben gehad.

14 gedachten over “De nieuwe website van Kifaia doet het!

  1. Mooie site!! Ik ga ‘m promoten links en rechts! De folders in het buurthuis waren weer in no-time op en ik heb ze verwezen naar jouw weblog en kan dat nu ook doen naar de website. Ze krijgen morgen een telefoontje van me met de naam van de website!

  2. Mooie duidelijke website. Gefeliciteerd. Laat er maar veel foto’s opzetten van leuke kinderen, o.a, die van jouw man Anja, dan kunnen de bezoekers zien dat er heel gewone mensen wonen in Gaza. Nu heb ik de indruk dat er nog veel mensen denken dat er enge Arabieren wonen die niet te vertrouwen zijn.

  3. De kinderen van mijn man staan er al pontificaal op, Corrie. Die drie jongens bovenin bij die wisselende foto’s, de middelste is de zoon van Fatma, en de rechter en linker zijn van Khaled.
    Ja ik heb ook wel meegemaakt dat mensen toch wel een beetje verbaasd waren als ze mijn man voor het eerst tegenkwamen. Zo’n nette man met een pak aan die met mes en vork at en waar je gewoon mee kon praten. Tsjonge.
    Maar dan hoef ik alleen maar te denken aan mijn eerste ontmoeting met een ‘echte, levende’ Palestijn, en dat was een gezellige, charmante vrouw, met een geweldige culturele bagage. Nou wist ik natuurlijk in theorie wel dat de helft van de Palestijnen uit vrouwen bestaan, maar ja, het was niet echt tot mijn beeldvorming doorgedrongen.
    Dus we doen ons best, om te laten zien dat Palestijnen in wezen net zulke mensen zijn als jij en ik.

  4. Beste Anja,gisteravond naar Vlaardingen geweest.
    Het was een grandiose avond met heerlijk eten.met veel aanwezigen o.a R.Poppe.
    Morgen naar Amsterdam met een discussie avond,over het grote probleem,in Gaza stad.
    Met de handtekeningen actie gaat het volgens mijn planning,ik heb de vier duizend vandaag gehaald.
    Met het inzamelen van centjes gaat het ook prima.
    Groetjes Gerard.v.d.Voort.

  5. Anja, Proficiat mrt de nieuw website van Kifaia. Mijn vraag is de volgende:Bij krantenartikelen kun je het dikwijs ‘doorsturen’ en bij dat ‘simpele filmpje bij Leven in Gaza,na de oorlog’ kun je dat ook doorsturen. Zit hier een mogelelijkheid in om meer ‘door te sturen’? ook voor mensen die niet zo bedreven zijn op internet. J.F. Verhagen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *