9 gedachten over “They’ve cancelled Christmas in Bethlehem

  1. Reactie op de eerste link van Trees:
    Ondanks dat het doel van de actie van de drie Gazaanse jongeren volgens een Israëlische legerwoordvoerder nog niet vastgesteld is en nog onderzocht moet worden, heeft een door Ma’an niet nader geïdentificeerde woordvoerder aan Reuter gemeld dat de jongeren Israël wilden binnendringen. Dat laatste meldde het NOS-nieuws op Radio 1 vanochtend als feit.

    Groet,

  2. En wat dan nog Bert.Wat is hun misdaad? dat ze op zoek zijn naar werk en daarom Israel binnen willen gaan, dat ze die gevangenis willen ontvluchten?Men weet de feiten nog niet, dus knal ze maar neer?
    En Nos nieuws meld dit als feit, nou , van de NOS moeten we het wel hebben, die weten alles .
    Sorry, belachelijke reactie van je. kan er ff niet tegen.

  3. Mijn excuses Trees, ik wilde je niet choqueren, ik wilde slechts aangeven hoe de NOS met het gebeuren omgaat. En je hebt gelijk, die jongeren pleegden geen misdaad, ook niet als ze hun gevangenis wilden ontvluchten, ze zijn gewoon vermoord.

    Groet,

  4. sorry voor mijn felle reactie Bert, ik begreep niet hoe je het bedoelde.
    Ik heb er veel over na lopen denken vandaag, hoe zoiets inderdaad in het nieuws komt. Iedereen die een beetje de toestand kent weet dat er een gigantische muur omheen staat, en dat Gaza potdicht zit, dus ik denk niet dat die jongens Israel in wilden komen, de gazanen weten ook wel dat zoiets onmogelijk is. Uit verschillende bronnen lees ik dat ze wrsl naar ijzer aan het zoeken waren om te verkopen. Maar wat ik zeker weet is dat dit geen infiltratiepoging is, en ook geen aanslag. Ze zijn door een luchtaanval om het leven gekomen. Zo werkt dit dus, 3 jonge mensen dood, Israel zegt wat, wordt opgepakt, en verder weer niks. Zo gaat dat dus. Niemand schuldig, geen onderzoek, niks.

  5. bert en trees kan je de voorlezers van dat nieuws er niet op aanspreken zij moeten categorisch weigeren zulke berichten door te geven zonder nadere uitleg
    P.vink

  6. @6)P.Vink,de nieuwslezers doen hun werk.Dat is n.l. emotieloos voorlezen wat op het schermpje staat.En de redactie van de NOS wordt regelmatig aangeschreven als ze flauwekul op dat schermpje zetten.Tot nu toe niet zo succesvol,want de NOS is ook commercieel.

  7. P.Vink (meneer/mevrouw) Er is ook kritiek op de NOS als ze iets te “pro-palestijns” reageren. En ik heb het niet specifiek over de NOS, ik heb het over het geweten van de “internationale gemeenschap”.
    men neemt rucksichtlos de verklaringen van Israel aan. En of dat nou de mainstream media is, of politici of weet ik veel wat.
    Er worden op een dag 6 mensen gedood, en geen haan die er naar kraait.
    In Iran zijn er vandaag 8 mensen gedood, verschrikkelijk, en reken maar dat onze heren en dames politici op de voorste rij zitten om dit (terecht) te veroordelen. Maar als het om palestijnen gaat, ho maar. En daar wordt ik boos om. Snap je

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *