Bijna zomertijd

Nog één sessie in de Eerste Kamer. Nog één conferentie, morgen in Brussel. Dan wil ik nog een hoop klusjes afmaken, ook voor dit weblog, staartjes die er nog liggen, onderwerpen waar ik in de drukte halverwege mee ophield. Halve beloften. En er ligt ook nog van alles wat ik moet doen voor Stichting Kifaia.

Ondertussen is de achterkant van mijn weblog dan geheel geüpdate, want ik heb van onze webbie Herman een cursusje gehad om ook mijzelf te updaten. Daar gaan jullie niet zoveel van merken, voorlopig, maar een van de dingen die voor mij veranderen is dat ik niet langer elke foto apart van hot naar her hoef te slepen. Want hoe dat gaat: eerst uit de camera naar mijn lightroom programma, dan de selectie, foto’s op kleur en maat, door naar het weblogmapje, en dan in mijn Word Press programma elke foto apart ophalen. Het aantal mini-handelingen en klikjes per foto zal ik eens tellen. Veel. Maar dat gaat nu makkelijker worden. Foto’s per zwik. Ik moet alleen nog een beetje oefenen.

Ik ga naar Brussel, morgen een verslagje over een werkbijeenkomst met de poldermoskee hoofddoekenbrigade, ik maak nog wat dingen af, en dan wordt het zomertijd. Ik ben van plan om dan een beetje met het weblog te minderen, jullie zitten dan toch allemaal in Frankrijk of Italië of op de camping bij Zwolle, en ik wil tijd voor mijn volgende boek. Dus ik dacht: als ik nu afspreek dat ik in het weekeinde weer wat berichten plaats en door de week niet? Moet kunnen zolang er weer geen vreselijke crisis uitbreekt rondom Gaza of zo. We gaan het proberen.

7 gedachten over “Bijna zomertijd

  1. goed idee Anja. Beetje ‘vakantie’ voor jou, toch nog voer voor mijn verslaving aan je weblog.
    Een goede zomer voor iedereen, ook in eigen tuin/op eigen balkon met een goed boek [ ben halverwege in het jouwe!! Hoe kan redelijk iemand tot een andere conclusie komen?]

  2. Anja: Ik blijf thuis. Ik wens je een heel fijne, rustige en toch vruchtbare vacantie toe. Ik zal je wel een beetje missen hoor!. Ben begonnen aan je boek. Kon door omstandigheden niet eerder. Tot nu toe vind ik het heel indrukwekkend en heb niets kunnen vinden om je tegen te spreken of met je in discussie te gaan. Goed dat het er is.

    Dag, do vidjenja!

    Jan.N

  3. Geniet van je vakantie! Ik hoop nu eindelijk tijd te vinden om je boek uite lezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *