Palestijnse brandweerlieden niet geëerd

Het is weer eens zo’n klein berichtje. Hier. Zo’n twintig Palestijnse brandweerlieden kwamen naar Israël om mee te helpen de enorme Carmel-brand te blussen.

Tien van hen zouden naar de ceremonie komen om geëerd te worden. Maar het feest ging niet door. Drie van hen kregen geen toestemming van het leger om Israël binnen te gaan. Veiligheidsredenen natuurlijk, hoewel redenen nooit genoemd worden. Nadat er in Israël enige ophef over was, zei de woordvoerder van het leger dat er een foutje is gemaakt.

Misschien gaat de ceremonie op een later tijdstip nog door. Als de Palestijnen dan nog zin hebben, uiteraard.

Eén gedachte over “Palestijnse brandweerlieden niet geëerd

  1. Anja, Over de 2 brandweerwagens die van uit Gaza wilde komen helpen om in ‘Palestina’die grote brand mee te helpen blussen heb ik gehoord. Je moet je -bezetter-onderdruker enz. enz. dat nu Israel heet toch gaan helpen dat toch iets van het noordelijke ‘Palestina’ overblijft!!! “Als je ‘vijand’ je slaat moet je hem toch ook je andere wang toe keren???

    Dan heb ik om een uur op de tv Wim Korteoever horen spreken dat Iran aangevallen dient te worden. Mijn reactie: op internet : ‘Christelijke zionistische Wim Kortehoeven’ en dan ‘zoeken indrukken’ Er komen 7 resultaten te voorschijn.Klik “PVV pleit voor oorlog tegen I Politiek NUjij” I reacties meer dan 1000 Dat in zo’n korte tijd. Ongloofelijk!
    Wie gaat hier op in? J.F. Verhagen Leiden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *