5 gedachten over “Sterkte voor de achterban van GroenLinks

 1. Idd, dat de problemen van de Afghaanse politiemissie nu toch gewoon in een cartoon worden samengevat. Beter kunnen we het niet uitleggen.

  Ik ga op zoek naar een andere familie.

  En, let’s face it, na al deze linkse navelstaarderij, kunnen we ons misschien weer met wezenlijke zaken bemoeien, ik noem maar een zijspoor, het Midden-Oosten bijvoorbeeld?

  groet

  tineke

 2. Hoe “links”was groen Links? Komt er nu al een antwoord waarom Femke opstapte? Wederom de vraag wie houdt wie voor de gek.

 3. Het is een merkwaardige mengeling van verraad aan de oorspronkelijke uitgangspunten van GroenLinks (en de partijen waaruit het is samengesteld), en onvoorstelbare naïviteit.

  Eén Vandaag merkt op de website (na een enquête) op: “Met name voor de GroenLinks-fractie kan instemmen met de missie in Kunduz ernstige gevolgen hebben. Bijna de helft (49 procent) van de achterban zegt dat ze twijfelt of ze bij de Provinciale Statenverkiezing van 2 maart wel trouw blijft aan GroenLinks. Zo blijkt uit de opiniepeiling die EenVandaag vandaag (=27 januari, OM) hield. Bij de ChristenUnie-achterban is die twijfel veel minder groot: 14 procent.”

Reacties zijn gesloten.