Solidariteitsdemonstratie met het Egyptische volk, vandaag

Demonstratie tegen geweld in Egypte en vóór aftreden Mubarak

zondag 30 januari

14.00 – 16.00 uur

Den-Haag – Internationaal Strafhof

*****
Net de bevestiging gekregen voor onze demonstratie bij het Internationale Hof van Justitie te Den Haag op zondag 30 januari 14:00 uur – 16:00 uur. We zullen protesteren op het grote grasveld tegenover het Internationale Strafhof. Ik verzoek u allen te komen, neem pamfletten en borden mee (inclusief de borden die we gisteren hebben gebruikt bij de Egyptische ambassade). Wij protesteren tegen het geweld waar het Egyptische volk onder lijdt en vragen Mubarak om af te treden.

In de buurt van de rechtbank is er betaald parkeren. Voor uw gemak: als u met de auto komt kunt u beter een paar blokken verderop/uit de buurt van het veld parkeren en vervolgens de tram nemen.

Ik verzoek ook degenen die Nederlands spreken om contact op te nemen met alle media die u kent . We hebben ook een microfoon/megafoon nodig. Als iemand die kan meenemen zou dat geweldig zijn.

Voor de Arabisch sprekenden; dit bericht alstublieft ook in het Arabisch vertalen en doorsturen naar mensen die niet actief zijn op facebook, maar wel naar de demonstratie zouden willen komen.
Dank u.

Zie jullie allemaal morgen.

Reem Abdellatif

Een gedachte over “Solidariteitsdemonstratie met het Egyptische volk, vandaag

  1. Om verwarring te voorkomen..het gaat niet om het Internationale Strafhof in Voorburg, maar om het Internationale hof van Justitie, Carnegieplein nr. 2 in Den Haag

Reacties zijn gesloten.