Nieuw weblog: Tineke Bennema

Nieuw weblog van schrijfster en journaliste Tineke Bennema. Ze kwam al vaker op dit weblog langs. Hier en hier. En hier.

gazafebr08-19-62.jpg

Laat je uitleggen waarom schoenen zo’n grote rol spelen in Arabische demonstraties.
Hier.

img0951.jpg

7 gedachten over “Nieuw weblog: Tineke Bennema

  1. Ik zal een andere foto van je opzoeken, Tineke, want in werkelijkheid ben je leuker.
    Nou moest ik wel denken aan Picasso die een portret van Gertrude Stein maakte, zij heel verontwaardigd, dat leek niet, zei ze. Dat komt nog, zei Picasso, en dat klopte.

  2. Maak je daar nou maar niet druk om: Ik maakte me zorgen over mijn leeftijd toen ik nog geen kinderen had maar dat is dan ook de enige reden die een echte gegronde achtergrond heeft. Voor de rest word je alleen maar leuker, slimmer en geestiger naarmate je ouder wordt. En je weet zoveel meer! Als ik nu weer eens mijn oude aantekeningen bij artikelen die ik die ik vroeger gelezen heb zie, voel ik soms medelijden met dat meisje dat wel slim was en erg haar best deed, maar nog zooo weinig wist.

  3. Ik ben ook hartstikke leuker, slimmer en geestiger geworden nu ik dik in de zestig ben, Elisabeth, maar foto’s waarbij ingezoemd wordt op mijn onderkin, om maar even een van mijn fysieke zwakke punten te noemen komen bij mij ook niet door de ballotage.
    Ik wil het niet weten en niet zien.
    En echt: Tineke stond wel erg geteisterd op de foto die ik net heb verwijderd.

  4. Deze foto is echt heel leuk, dat moet ik toegeven!

    Jij hebt het ook wel zwaarder als publiek bekende persoon. En ik maar lekker verborgen achter mijn boeken zitten. Ik heb wel makkelijk praten, dat zie ik ook wel.

  5. Hee Anja,

    Haha die foto is leuk, die kende ik nog niet.
    En ach, die andere heeft mensen in ieder geval niet afgeschrikt om mijn mijn blog te lezen 🙂
    En misschien moeten we wel maf en geteisterd zijn om de wereld te verbeteren. Alhoewel, er valt godzijdank altijd veel te lachen, en het is super om je weer te zien, zelf met jouw onderkin en mijn wallen. Olee!

    groet

    tineke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *