Wilders naait oren aan

Wat zei ik nou honderd keer tegen de lui die het zo nodig vonden om op de PVV te stemmen? Jullie laten je een oor aannaaien. Wilders belooft dingen die hij van geen kant gaat waarmaken. En kijk. De SP die het natuurlijk dagelijks in de Tweede Kamer meemaakt, alle verkiezingsbeloften die worden gebroken, heeft er een rapport over gemaakt.

Dit is wat de PVV dacht te kunnen doen om stemmen te winnen: de bekende anti-moslimkaart spelen en nog wat linkse issues jatten zodat mensen fijn anti-migrant en anti-moslim kunnen zijn en toch nog wat links hebben voor zichzelf. Daar hebben ze zich dus in vergist, wat ze ook wel hadden kunnen bedenken als ze niet vergeten waren dat Wilders rechts uit de VVD is komen rollen, en van huis uit niets heeft met socialisme en eerlijk delen. Het kiezersbedrog is nu op een rijtje gezet. Zie het rapport, hier.

Eén gedachte over “Wilders naait oren aan

  1. Dei SP is inderdaad goed bezig. Via Sharon Gesthuizen zijn er ook kamervragen gesteld over de gebruikte leeftijdsonderzoeken die niet correct worden uitgevoerd en waardoor veel alleenstaande meisjes en jongens de dupe zijn geworden en in de illegaliteit zijn beland. de SP komt voor hen op en komt op voor onrecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *