Nog 160 kinderen in Israëlische gevangenissen

Het is maar dat we het even beseffen: geen van de Palestijnse kinderen (12 – 17 jaar) die in de gevangenis zitten zijn vrijgelaten. Hier.

Op de foto, van Electronic Intifada, kinderen in Gaza die de vrijlating van de gevangenen vieren. Klein detail: je ziet zowel de groene vlag van Hamas als de gele vlag van Fatah op één foto.

6 gedachten over “Nog 160 kinderen in Israëlische gevangenissen

  1. Heb ik me ook afgevraagd. Het enige dat ik kan bedenken is dat ze echt hebben geprobeerd om mensen vrij te krijgen die anders nog jaren zo niet hun hele leven in de gevangenis zouden zitten, en ze weten dat de jongeren veel vroeger vrij zullen komen. Maar dat is niet meer dan wat ik denk.

  2. Is nog de beste verklaring die ik er over gehoord heb. Ik vind het echter wel heel triest dat deze kinderen gevangen blijven. En dat er geen regeringsleiders in de westerse wereld aandringen op de vrijlating van deze kinderen. Frankrijk zat wel aan te dringen op de vrijlating van hun landgenoot ,maar in Palestijnse kinderen is Sarkozy helaas niet geïnteresseerd.

Reacties zijn gesloten.