Anja Meulenbelt

Anja Meulenbelt
:: Weblog

vrijdag 22 juni 2012

Gaza, vrijdag, we gaan weer terug

Categorie: Palestina/Israël om 7.22 uur

We zijn weer thuis!

Laatste verhaal komt nog, over een jongetje dat zijn tanden kan poetsen met zijn voeten. En andere zaken.

Eerst gaan we weer naar huis. Erez. Ben Goerion. Met een koffer vol Palestijns borduurwerk. En Mark met de Palestijnse vlag. Wish us luck.

10 Comments

 1. ik zal blij zijn als jullie weer thuis zijn!

  Comment by Anneke jos — vrijdag 22 juni 2012 @ 14.47

 2. Jullie deze week gevolgd. Spreek mijn waardering uit voor jullie werk.

  Comment by Wim Kulsdom — vrijdag 22 juni 2012 @ 22.57

 3. We zijn weer thuis!

  Comment by Anja — vrijdag 22 juni 2012 @ 23.44

 4. Ook ik heb jullie belevenissen afgelopen week gevolgd en ook ik spreek mijn grote waardering voor jullie uit!

  Comment by Hans Brongers — zaterdag 23 juni 2012 @ 20.04

 5. Anja, even een vraagje: wie financieert jouw geweldige reizen ?

  Comment by Tom — zaterdag 23 juni 2012 @ 23.25

 6. Onze reiskosten worden betaald door Stichting Kifaia. Onze accommodatie wordt ons aangeboden door het NCCR, de organisatie in Gaza die we ondersteunen. Stichting Kifaia bestaat uit een kleine groep vrijwilligers, die werken zonder betaling. Er valt dus aan onze ‘geweldige reizen’ niet veel meer te financieren dan onze vliegtickets.
  Stichting Kifaia is een onafhankelijke organisatie, zonder subsidie, die geld ontvangt van haar eigen donateurs.

  Comment by Anja — zaterdag 23 juni 2012 @ 23.34

 7. Dag Anja, leuk blog! Naast het verhaal over het jongetje dat zijn tanden kan poetsen met zijn voeten zie ik graag eens een blog waarin beschreven staat waarom in godesnaam kassamraketten nou vanaf scholen en ziekenhuizen worden afgeschoten.

  Ik hoop dat je zo transparant bent om dit berichtje door te laten.

  Groet,

  Johan

  Comment by Anoniem — zondag 24 juni 2012 @ 11.02

 8. Er worden geen kassamraketten vanaf scholen en ziekenhuizen afgeschoten, Johan, vandaar dat je zulke spookverhalen niet op mijn weblog zult vinden. Voor broodjes aap moet je op de sites zijn die er een taak in zien om Palestijnen zo zwart mogelijk te maken, en ze af te schilderen als barbaren die bereid zijn om hun kinderen op te offeren voor de jihad. Zo’n site waar jij dit leugenachtige verhaal waarschijnlijk ook vandaan hebt, want jij op jouw beurt bent uiteraard niet zo ‘transparant’ om ons mee te delen waar je deze rotzooi hebt opgepikt.
  Kortom, Johan, je bent een schoolvoorbeeld waarom ik de reactiemogelijkheid op mijn weblog ernstig beperk, ik heb geen zin en geen tijd om me eindeloos bezig te moeten houden met het weerleggen en beantwoorden van steeds maar weer diezelfde troep die afkomstig is van steeds dezelfde mensen met geen reet verstand van Palestijnen, maar wel met onmiskenbaar kwade bedoelingen.

  Comment by Anja — zondag 24 juni 2012 @ 11.09

 9. En dat je in de Nederlandse media zo weinig hoort over de raketten die het hele jaar door door Hamas op Israel worden afgeschoten is omdat er niet het hele jaar door raketten op Israel worden afgeschoten, en niet door Hamas, Roel. Dump je troep op de daarvoor bestemde sites, en niet hier.

  Comment by Anja — zondag 24 juni 2012 @ 20.03

 10. Dat was het weer, jongens.
  Toedeloe!

  Comment by Anja — zondag 24 juni 2012 @ 20.12

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

65 queries. 0,401 seconds. Powered by WordPress

Creative Commons Licentie