Anja Meulenbelt

Anja Meulenbelt
:: Weblog

dinsdag 25 september 2012

Eerst de zorg, dan de rechten

Categorie: Actie,Palestina/Israël om 9.43 uur

Palestina heeft een redelijke gehandicaptenwet, waarin sinds 1999 onder meer het recht op onderwijs en werk vastligt. In de praktijk komt er echter niet zoveel van terecht. Heba abu Foul, een gehandicapte jonge vrouw uit Gaza, maakte daarom deze animatie.

Het is haar eerste zelfgemaakte filmpje. Heba is actief bij het NCCR, een organisatie van en voor gehandicapten. Stichting Kifaia steunt hen, met training, door het verhaal van de blokkade in Nederland te vertellen en met geld. Word donateur en geef gehandicapten na de zorg nu ook rechten! Giro 8207589, ten name van Stichting Kifaia, Amsterdam.

Dit is Heba:


(Heba Abu Foul)

En hier lees je haar eigen verhaal.

Geen reacties

Nog geen reacties

RSS feed voor reacties op dit bericht.

Helaas, het reactieformulier is op dit moment gesloten.

73 queries. 0,127 seconds. Powered by WordPress

Creative Commons Licentie