Anja Meulenbelt

Anja Meulenbelt
:: Weblog

zaterdag 27 oktober 2012

Luister naar Abeer

Categorie: Palestina/Israël om 10.47 uurDit is Abeer al Horkali. Ze vraagt om jullie steun, jullie solidariteit.

Net als Hanan neemt ze deel aan de vrouwenactiviteiten bij het NCCR. Abeer schrijft gedichten waarin ze haar wanhoop maar ook haar strijdlust uit. En wanneer ze ze voordraagt blijkt het kleine meisje een dijk van een stem te bezitten. Met steun kan het NCCR de activiteiten voor vrouwen als Abeer blijven organiseren. Kifaia helpt. Help ons en maak uw bijdrage veilig en gemakkelijk online over via www.kifaia.nl

Hier.

Geen reacties

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

62 queries. 0,328 seconds. Powered by WordPress

Creative Commons Licentie