Help!


Noodhulp. Hoeveel het er zijn weten we nu nog niet, maar zeker een paar honderd nieuwe gehandicapten in Gaza. Ruimschoots meer dan het budget van het NCCR in Gaza, dat wij van Stichting Kifaia ondersteunen kunnen verzorgen. Dus help. Elk tientje helpt.

Over een paar weken gaan wij weer naar Gaza om onze collega’s daar bij te staan. We hopen ze te kunnen vertellen dat we ook een mooi bedrag hebben verzameld om de nieuwe mensen met een handicap te kunnen helpen. Dus geef. Alsjeblieft.

Een gedachte over “Help!

  1. Dag Anja Meulenbelt,
    Vanochtend heb ik naar je gekeken in het programma Het Vermoeden.
    Ik was je al langer uit het oog verloren en heb enorm genoten van je wijsheid. Ik weet niet of het mogelijk is je eens te ontmoeten, ik zou het heel fijn vinden om eens met je te praten,
    Een Harte groet,
    Wies

Reacties zijn gesloten.