Anja Meulenbelt

Anja Meulenbelt
:: Weblog

donderdag 30 mei 2013

Interview in Vrij Nederland

Categorie: Algemeen om 14.28 uur

Deze week interview met mij in Vrij Nederland, door Rudie Kagie. Op de derde pagina van het interview een foto van mij met een worstelende Joost in de armen, die wel wil poseren voor mij, maar niet voor vreemde mannen.

Er staat trouwens ook een interessant artikel in van Simone van Saarloos over feminisme. Kom ik nog op terug. Het feminisme leeft.

En vanavond, vannacht, om 1.20 doe ik de Nachtzoen op Nederland 2, bij de Ikon. Morgen ook te zien via de site van Ikon, want ik ga daar niet voor opblijven. En op 18 juni doe ik er nog een. Kijk hier.

Geen reacties

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

64 queries. 0,588 seconds. Powered by WordPress

Creative Commons Licentie