Anja Meulenbelt

Anja Meulenbelt
:: Weblog

maandag 4 mei 2015

Ik ben er weer (zo’n beetje)

Categorie: Algemeen om 9.48 uur

Boekklein(1of 1)

Ik ben er weer zo’n beetje. Hard aan mijn nieuwe boek gewerkt, Kwart over Gaza. Als ik aan een boek werk kan ik niet tegelijkertijd veel doen op weblog en feestboek. Vandaar. De eerste versie is nu naar de uitgever. Er moet nog veel aan gebeuren, herschrijven, voetnoten, literatuur, maar het ding staat nu stevig in de steigers, en ik kan het rustiger aan doen. En weer een beetje socialer worden. En af en toe ook zomaar iets schrijven gewoon omdat ik er zin in heb of me ergens over opwind.

Boekklein(2of 1)

Boekklein(3of 1)

Het komt in september uit, insha’Allah.

Coverklein(1of 1)

Geen reacties

Nog geen reacties

RSS feed voor reacties op dit bericht.

Helaas, het reactieformulier is op dit moment gesloten.

73 queries. 0,185 seconds. Powered by WordPress

Creative Commons Licentie