De foto’s van al-Zeitoen

De electriciteit valt steeds uit. Vanochtend had ik net tien minuten om de berichten door te sturen. In de haast heb ik donderdag gedelete, en toen ik probeerde de foto’s er op te krijgen ging het licht weer uit.

Al Zeitoen, een vrouw die haar huis kwijt is

Al Zeitoen

Al Zeitoen 2

Al Zeitoen 3

Al Zeitoen 4

AL Zeitoen 5

Al Zeitoen 6

6 gedachten over “De foto’s van al-Zeitoen

  1. Lieve Anja,

    wat een verschrikking, op deze wijze slaan de stoppen hier ook door. Heel veel sterkte voor een ieder daar en voor jullie

    gr eelco

  2. Anja,

    Ik weet niet of jullie daar nieuws over hebben, maar hier in Nederland zijn er berichten dat het Israëlische leger de “grijze zone” langs de Egyptische grens wil verbreden en daarvoor van Sharon de toestemming heeft gekregen.

    Dat impliceert derhalve (wederom) het slopen van honderden huizen met een veelvoud aan daklozen erbij. En Nederland zwijgt weer eens … Bang om door het CIDI voor “anti semiet” te worden uitgemaakt?

    Mazzel & broge, Evert

  3. Lieve Anja, jouw verslagen van de afgelopen dagen in Gaza slaan in als een bom! Wat afschuwelijk al dat persoonlijke leed, al dat leed voor een heel volk. Je ziet het ook aan de doffe ogen van de Palesijnen op jouw foto… Ik zou willen dat ik iets kon doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *