Gesluierde monologen

Stelt internationale vrouwendag, op 8 maart, nog iets voor?

Wie er deze keer iets moois van wil maken kan terecht bij de volgende bijeenkomst.
Ik heb de ‘gesluierde monologen’ gezien, en vond de voorstelling geestig, ontroerend, echt.
En in plaats van over moslimvrouwen te praten, praat met ze.
Van harte aanbevolen.

Uitnodiging

Debat met Gesluierde monologen

Maandag 8 maart, 13.30 uur

Theater Frascati, Nes 63, Amsterdam, 020-6227860

Toegang: Gratis

Allochtone vrouwen staan in het brandpunt van de belangstelling, maar terwijl het debat over hun emancipatie scherper en scherper gevoerd wordt, komen de vrouwen om wie het gaat vrij weinig aan het woord. Daarom organiseren GroenLinks Kamerleden Femke Halsema, Naima Azough en Farah Karimi voor maandag 8 maart, Internationale Vrouwendag, een discussiemiddag voor en met (allochtone) vrouwen over het recht op vrije keuze in relatie, geloof, seksualiteit en emancipatie.

De bijeenkomst wordt vooraf gegaan door een uitvoering van de Gesluierde Monologen. Na deze uitvoering volgt het debat, onder leiding van Naeeda Aurangzeb (RTV West), met de zaal en een aantal terzake kundige gasten.

Wij willen graag het gesprek voeren met allochtone vrouwen, deze uitnodiging is dan ook primair voor hen bedoeld. Dat neemt niet weg dat alle vrouwen die betrokken zijn bij het onderwerp van harte welkom zijn.

Programma

13.30 Zaal open
13.45 Welkomstwoord door Femke Halsema – fractievoorzitter GL
14.00 Opvoering theaterproductie ‘Gesluierde Monologen’
15.15 Pauze
15.45 Debat met de zaal o.l.v. Naeeda Aurangzeb
17.30 Afsluiting

Opgave verplicht – wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Graag ontvangen wij het liefst voor 26 februari uw aanmelding via mail: N.Jas@tweedekamer.nl of d.m.v. fax: 070 3182685 t.a.v. Nathalie Jas

Een gedachte over “Gesluierde monologen

  1. Heel leuk dat dit op je weblog staat.Natuurlijk moet 8 maart nog steeds “gevierd”worden. Of het nog wat voorstelt is vanaf het platteland van Friesland, waar ik woon niet na te gaan.Dit jaar reis ik af naar Frascati!

Reacties zijn gesloten.