Zandvoort

Zandvoort1

Zandvoort aan het eind van de middag. De gezinnen trekken langzamerhand weg. De meeuwen komen patat eten. De laatste mensen gaan het water in.

Meeuwen

billetjes

man met kind

gezin met meeuw

zandvoort10

Leukste om te doen: mensen kijken.
Je vraagt je af waarom zoveel mensen denken dat het in het buitenland mooier is dan gewoon in Zandvoort.

Zandvoort9

4 gedachten over “Zandvoort

  1. Weet het nu zeker, ga me storten op de fotografie. Plaatjes zeggen meer dan duizend woorden. Bedankt voor de inspiratie 🙂

  2. Leuk, Ninka. Ik ben zelf serieus gaan fotograferen toen ik in Gaza was, ook al blijf ik een oprechte amateur. (Amateur komt van liefhebberij, van liefhebben) Ik had al een stapel boeken geschreven maar ik dacht: ik red het niet met woorden, ik krijg het niet voor elkaar om deze mensen hier te laten zien zoals ze echt zijn als ik dat alleen maar met tekst moet doen.
    Ik ben ontzettend ontechnisch, maar heb zoveel plezier met mijn digitale camera. Je gaat er ook anders door kijken. Juist de hele gewone dingen, gewone mensen. Dus leuk als dat aanstekelijk werkt..

Reacties zijn gesloten.