Voor nieuwe bezoekers

Nog eens, voor nieuwe bezoekers. Commentaren op dit weblog worden niet automatisch geplaatst. Minimaal twee keer per dag, ’s ochtends en ’s avonds bekijk ik welke geplaatst worden, en soms, als ik thuis werk, vaker.

Dat betekent dat je meestal even moet wachten tot je bijdrage wordt geplaatst.

Dit is een persoonlijk weblog, met een eenpersoons redactie. Ik heb een bedoeling met dit weblog. Ik wil dat het een plek is voor uitwisseling, waar mensen die net als ik proberen om iets te doen aan de grote thema’s van dit moment, de tweedeling in onze maatschappij, de kloof tussen groepen, een kloof die we niet willen, wat inspiratie en ondersteuning kunnen vinden, elkaar eens een vraag voor kunnen leggen. Geestverwanten en bondgenoten kunnen vinden.

Dat betekent niet dat je het altijd over alles met elkaar eens hoeft te zijn. Het betekent wel dat we niet op elkaar gaan schelden of elkaar voor rotte vis uitmaken. Het betekent ook dat ik racisme of grove vooroordelen over hele groepen mensen niet accepteer. Het belangrijkste principe hier is dat je elkaar in je waarde laat. Bij elk commentaar bekijk ik dus of ik vind dat het een bijdrage is of niet.

Dus: als je commentaar niet meteen geplaatst wordt niet meteen aangebrand van alles gaan roepen, of je commentaar vijf keer sturen of het nog eens proberen onder een andere naam. Als een bijdrage niet wordt geplaatst laat ik dat meestal even weten, tenzij het mensen betreft die het ondertussen wel weten kunnen.

Wees welkom!

2 gedachten over “Voor nieuwe bezoekers

 1. hallo Anja
  Ik vind het een geweldig idee van je. Er moet ook iets gebeuren.
  Ik ben een active ouders op een zogenaamde zwarte school ” de Fontein”. Nou hebben wijn te horen gekregen dat onze laatste allochtone leerkracht weg moet. Terwijl er was gezegd dat er voor haar geen gevaar was. In april is ze klaar met haar zijstroom opleiding ( zij is de enige die over is gebleven van 1400 zij instromers) dan is ze volgens de ned. wet een volleerd leerkracht.
  Na zo`n lange tijd op onze school te hebben gewerkt moet ze weg.
  Ze wordt nu gestraft voor haar inzet en onze marokaanse en turkse ouders hebben geen ruggesteun meer.
  Waar gaan we heen in deze maatschappij dan doen ze hun best en wat krijgen ze stank voor dank.
  De kloof wordt door onze regering zelf in de hand geholpen en dit moet gestopt wrden.

  groetjes marinda nijdan en de andere ouders van basisschool de fontein.

Reacties zijn gesloten.