Tariq Ramadan in RotterdamBehalve bij de Rotterdamse debatten komt Tariq Ramadan ook spreken op de Erasmusuniversiteit, ter gelegenheid van het uitkomen van de Nederlandse vertaling van zijn boek.

3 gedachten over “Tariq Ramadan in Rotterdam

  1. Ik heb laatst op school iets over Tariq Ramadan gezien. Ik had nog nooit van hem gehoord, maar na het zien van de documentaire op school ben ik enkel vol lof voor Dhr. Ramadan. Hij brengt de juiste boodschap: zoek overeenkomsten, ipv verschillen.

  2. Ik zou er graag naatoe zijn gegaan. In Frankrijk staat Ramadan te boek als de wortel van al het kwaad.
    Maar op diezelfde avond is er in Parijs op het Institut Neerlandais een discussieavond over “Van Gogh en erna…” met onder meer de Franse islamoloog Olivier Roy – een man die zich best thuis zou voelen op dit weblog.

Reacties zijn gesloten.