Toine op Dif

Te gast: Toine van Teeffelen

De komende paar maanden houd ik een weblog (soort dagboek) bij dat om de paar dagen op de website van Dif Actueel verschijnt.

(www.dif-web.com)

Net als in de brieven schrijf ik over mijn gezin en werk; geweld, onderwijs en cultuur in Palestina; de verkiezingen en de Muur bij Betlehem. Ik zal graag reakties die op de website binnenkomen beantwoorden!

Met vriendelijke groet, Toine van Teeffelen

Uit een bericht van Dif-Actueel:

Sinds vorige week is de antiterrorisme wetgeving het actuele onderwerp op Dif Actueel.

Een viertal correspondenten berichten wekelijks vanuit Colombia, Israël, Algerije en Palestina over de gevolgen van terrorisme in de samenleving. Een drietal columnisten geven hun (differente) opinie over de veranderende wetgeving in Nederland. Dagelijks wordt het belangrijke nieuws over het onderwerp bijgehouden en in de Dif database. Wekelijks brengt Dif Actueel nieuws, achtergrondverhalen, columns, opiniërende stukken en reportages.

Dif Actueel bouwt aan virtuele dossiers van huidige grote nieuwsfeiten. Binnen het thema anti terrorisme wetgeving is de centrale vraag: staan onze burgerrechten op de schop of zijn de maatregelen een noodzakelijk kwaad?

BEZOEK DE WEBSITE OP WWW.DIF-WEB.COM

Eén gedachte over “Toine op Dif

  1. beste Toine,

    Ik heb je dagboek gelezen, omdat ik geinteresseerd ben in de situatie in de Westbank. Ik vind het een goed boek, omdat je duidelijk beschreven hebt hoe het is om in deze regio te wonen. Vooral het perspectief vanuit je kinderen sprak mij erg aan. Leuk dat er een vervolg is via http://www.dif-web.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *