Mohamed Rabbae

D e D i a l o o g
met Mohammed Rabbae

Politiek en persoonlijk uitgerangeerd? Na zijn roemloze aftocht als Tweede Kamer Lid voor GroenLinks in 2002, hebben we van Mohammed Rabbae weinig meer gehoord. De multiculturele man van het eerste uur maakt in een persoonlijk gesprek de balans op. Rabbae, in Marokko geboren als zoon van een chauffeur en een huisvrouw, woont sinds 1966 in Nederland. Hij houdt van Nederland, maar ontkent niet dat zijn liefde de laatste jaren wel ernstig beproefd wordt.

Mohammed Rabbae organiseert momenteel een grote demonstratie tegen het kabinet, die in september in Den Haag gehouden wordt . Rabbae: “Ik houd het kabinet-Balkenende verantwoordelijk voor de discriminatie en het rascistisch beleid in Nederland.”

Nederlandse Moslim Omroep
Zondag 22 mei
12.30 tot 13.00 uur op Nederland 1

De herhaling is op zaterdag 28 mei van 11.00 uur tot 11.30 uur via Nederland 1.

Vierde aflevering met Job Cohen

Zondag 29 mei via Nederland 1 van 12.30 uur tot 13.00 uur.

De herhaling is op zaterdag 4 juni van 11.00 uur tot 11.30 uur via Nederland 1.

Dit is de zevende reeks gesprekken van De Dialoog. In de vorige afleveringen waren o.a. te gast: Kaouthar Darmoni, Theodor Holman, Rita Verdonk, Max van der Stoel, Hans Dijkstal, Cisca Dresselhuys, Nebahat Albayrak, Harry de Winter, Dries van Agt, Frits Bolkestein, Jeltje van Nieuwenhoven, Anja Meulenbelt, Freek de Jonge, Filip Dewinter, Willem Oltmans, Theo van Gogh en Pim Fortuyn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *