KORT

KORT vandaag:
het anti-radicaliseringsprotocol op MTNL
abonnement op Uri Avnery

KORT is de nieuwe rubriek voor korte berichten, bijeenkomsten, verwijzingen, aanbevelingen. Het is bedoeld als service, niet als discussiebijdrage. Commentaren worden alleen bij uitzondering geplaatst.

Er is nu al een video-item over het anti-radicaliserings protocol op de site van MTNL ..Islamoloog Van Koningsveld en publicist Van Bommel geven reacties op het ondertekenen van de protocol tegen radicalisering tussen moskee De Baarsjes en een Amsterdamdas stadsdeel. Deze originele reacties heeft u nergens nog kunnen zien:

Klik op: http://www.mtnl.nl/read/gids_online en daarna bij “actua” op REAL of WMP

Binnenkort verschijnt er op de website www.mtnl.nl bij knop TV Online ook een video item over het subsidieren van Islamitische sites om radicalisering tegen te gaan. Komt hiermee de scheiding van Kerk en Staat niet in gevaar?

Voor wie nog een abonnement wilde op de wekelijkse columns van Uri Avnery: dit is het adres dat ik nu heb doorgekregen om je op te geven:
pressintl-request@mailman.gush-shalom.org