Soep de luxe

(Summary)

070126kimpappe-066.jpg

Ik was weer naar een concertje, een voorstelling van Kim Soepnel, met haar band. En had weer veel plezier. Elke keer hebben ze weer wat nieuws, en hoor ik wat nieuws in de nummers die ik al kende, forse, lekkere, jazzy, humoristische muziek.

070126kimpappe-009.jpg

070126kimpappe-018.jpg

070126kimpappe-059.jpg

Kim had nog een lied gemaakt voor het song festival. Dat haalde het niet vanwege te ‘origineel’. Hun muziek, met de teksten, vaak gedichten, is zeker origineel en daarom moeilijk in een categorie onder te brengen. Ze noemen het zelf maar ‘bossanova’s en poezie met ballen’.
Dus ga zelf maar luisteren.
Kijk even op hun website waar ze spelen. En hoor een paar van de fragmenten. Live is natuurlijk wel leuker.

070126kimpappe-061.jpg

070126kimpappe-067.jpg

(This is Anneke’s daughter Kim playing music with her band. She makes her own music, and sings, the texts are poems. Her dog Kees is always on the stage, because when he is too far away from her he becomes very unhappy and barks. You can hear some of the songs on the website, website, go to ‘videofragmenten’ en click on the songs that are underlined.)

2 gedachten over “Soep de luxe

Reacties zijn gesloten.