5 gedachten over “Wake up call

  1. Op die knuppel na is het een levensecht portret van de enige terrorist in mijn huis. Tweede generatie straatkat, ouders afkomstig uit de stegen van Istanboel, nog steeds niet helemaal ingeburgerd en met eigen opvattingen over de funktie en rechten van een huiskat.

  2. Dus ook katten krijgen dus wat mee van de omgeving waarin ze leven.
    De ouders voeden hun kinderen nog op zoals ze gewend zijn in Istanboel in de stegen.
    Interesant dat mensen(zoogdier) en andere dieren toch zo veel overeenkomsten hebben.

  3. Josephine is gek op rauwe eieren. Ze doet er alles voor om die kapot te smijten, met doos en al, ze wurmt er zelfs de ijskast voor open. Ik neem aan dat ze dat geleerd heeft en dat het in haar genen zit. Al krijgt ze nog zoveel brokjes, eieren moeten stuk. Domme Kobus, de autochtoon, heeft geen idee wat hij met een ei zou moeten. Die snaait ook geen kip en kaas uit mijn handen met zijn klauwen. Het verschil tussen poes en roofdier.
    Nog iets waar ze in verschillen: Josephine is niet bang voor water. Ik las ergens dat Turkse katten soms in de Bosporus zwemmen. Terwijl ze wel hier geboren is.

  4. Ook al worden mijn reacties hier meegelezen en vaak gebruikt in een bepaald anti-sp weblog…toch maar even reageren. ๐Ÿ˜€ Dit filmpje was weer zooooo herkenbaar. Op die knuppel na dan… hahaha. Alsof kattenpersoneel denkt zijn/haar eigen gang te mogen gaan, zeg… hoe komen we erbij! ๐Ÿ˜€ Geweldig! ๐Ÿ˜€

Reacties zijn gesloten.