5 gedachten over “Voor Helma

  1. Hi hi hi, hoe heerlijk herkenbaar !
    Deze strijdvaardigheid heeft mij al eens een printer gekost: die viel uit de kast toen een van mijn mannekes op het aanvallende papiertje / klepje sprong ..

    En ik verheug me er nu al op dat ik per 1 januari weer een kantoor-kat zal hebben. Kan ik met Tijgertje spelen met én een laserprinter én een waxprinter én een inkjet.

  2. Nou zeg, dat hebben die van mij nog noooooooooiiitt gedaan!! Echnie! Ze hebben wèl heel hard meegetypt altijd…. in code. 😀

  3. Die van mij zijn ook niet geinteresseerd in de printer (tel uw zegeningen) maar de verschrkkelijke Josephine heeft wel een paar dagen geleden een zware pan echte zelfgetrokken ossenstaartsoep met veel groente van de kookplaat afgetrokken – dat was ’s ochtends een vies vet slagveld op de keukenvloer want de ossenstaart was op maar de groente blieft ze niet. Gelukkig had ik zelf de helft al op. Was natuurlijk eigen schuld.
    Maar printers? Saaaaaaai.

  4. Ohbaaah, Anja… ik ZIE zoiets ook onmiddellijk vóór me. Dan was die afgerolde rol wc-papier die ik in minuscule flintertjes door de hele woning kon gaan opruimen, nog heilig…. 😀

Reacties zijn gesloten.