Harry jarig (geweest)

aaaharry-1.jpg

Even wat anders. Even feest. Harry van Bommel was jarig. Heerlijke bak met mensen, buurtbewoners, buren, vrienden, partijgenoten, hartstikke multiculti inclusief de happen, zoals je dat bij Harry kunt verwachten, en veel kinderen.

aaaharry-7.jpg

Tjee, wat is Maurits groot geworden. Ja dat is een cliché, maar toch. Was het niet eergisteren dat ik op kraambezoek kwam bij de kleine Bommelding, hier? En gisteren dat Maurits fikkie stookte met papa, hier?

Maurits met zijn moeder

De kinderen konden zich door Sharon laten beschilderen. Er was een quiz die ik grandioos verloor, want mij moet je niet naar jaartallen vragen, dus ging ik naar huis met de troostprijs.

aaaharry-8.jpg

aaaharry-4.jpg

aaaharry-3.jpg

aaaharry-2.jpg

aaaharry-6.jpg

aaaharry-9.jpg

aaaharry-5.jpg

Ik had het naar mijn zin: een leuk gesprek met een paar van de echte oude SP veteranen, van lang voor mijn tijd, over vroeger en hoe het nu is en wat de SP moet doen. Meer de buurt in. Ik zal aan Harry vragen of ik voor de andere gasten nog wat meer foto’s op mijn weblog mag zetten.

4 gedachten over “Harry jarig (geweest)

  1. Dat was een flesje likeur dat Harry zelf eens had gekregen, waarvan ik zeer twijfel of ik het ooit op ga drinken. Maar het staat wel in de kast.

Reacties zijn gesloten.